Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2009 20:45 - Мъже, на помощ
Автор: belmur Категория: Забавление   
Прочетен: 5568 Коментари: 29 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                          Мъже , на помощ!
Госпойца или госпожа Елеонора Княжева по повод на предходната ми публикация мисли следното: "Мисля, че мъжете имат сходни очаквания към жените , затова рядко някой мъж през живота си е само с една партньрка.А жените трябва да са МЪДРИ "
     Освен това има многозначително отношение към Фентъзи романите(явно е доста ерудирана щом дори и на тях хвърля по едно око), това обаче е тема на друг разговор.
        Авторката на прочутото стихотворение "Ваксинирана любов"(може да се запознаете с него в постинга и) явно има богат опит с нашего брата. Питам се дали мъжете, с които е била, са едни и същи, защото тя търси в мъжете едно и също(какво ли е то?) или мъжете провокирани от нея, водени от "сходните си очаквания" имат към нея един исъщ подход. Така или иначе мъжете попили от женската МЪДРОСТ са разбрали, че каквото и да направи един мъж с една жена винаги бърка. По този повод  ще ви разкажа една история.


         Един мъж много си падал по една перфектна госпожица. Дълго и мъчително той наблюдавал обекта на своите желания. Пишел стихове и тайно ги пускал в пощенската и кутия, оставял цветя пред вратата и, и прилагал всички елементарни мъжки трикове към "мъдрата" мома. Един ден съдбата го завела в сградата където работело въпросното момиче. О, щастие, оказало се ,че служебните ангажименти на нашия герой го вкарали право в "бърлогата на звяра" ( в древните писания звяра често се свързва с дявола). Нейният офис бил перфектен. Тя - самото съвършенство. Духовита, интелигентна, с онзи смях, от който всеки нормален мъж става точно обратното- ненормален, и готов да изпълни всяко нейно желание. Това, което окончателно го поразили , бил факта ,че очевидно госпожицата също го харесала. Както става в приказките, той я поканил на вечеря, тя -приела!!!!!! Няма думи, които да опишат неговите приготовления,само ще спомена , че нашето момче бил  КУЛИНАР с главно К. Когато бил на пет години чел "Шогун". Там е описан начина,по който един от героите приготвил фазан по стара английска рецепта. За протокола ще спомена , че фазана трябва да загние леко( това са пет дена)        Та дори и това направил човекът в името на перфектната вечеря............
     Свещите догорели ,чашите с вино били празни. За да не опорочи с плътски изпълнения тази първа нощ,МЪЖЪТ повикал такси и като един истински джентълмен изпратил в нощта дамата на своите желания.
             След два дена той се обадил, за да и предложи втора среща.
     - Какво искаш,-казала тя- аз ти дойдох на крака , а ти не ме изчука . Сбогом!!
     Без коментар!!!
 
 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kavarma - Фрустрации?
30.05.2009 20:48
Фрустрации?
цитирай
2. frina - Хмм,
30.05.2009 20:56
сори, пич, но не си разчел знаците правилно. Не може да наслагваш сексуален билд ап и да й викнеш такси - почувствала се е неатрактивна...
Поздрави!
цитирай
3. belmur - както изглежда и жените мислят. . . . ...
30.05.2009 21:37
както изглежда и жените мислят......с онази си работа
цитирай
4. nikita6864 - ама какво наистина иска тоя?!
30.05.2009 22:15
девойката му отишла на гости, а той не я изчукал?! :-D
цитирай
5. eleonoraknyazheva - Уважаеми господине,
30.05.2009 22:35
тъй като името ми е намесено в постинга,
само ще си позволя да кажа следното:
пишейки коментар под Вашия предишен постинг, никъде не съм си позволила да Ви лепя етикети и да Ви давам квалификации, както си позволявате Вие. Няма нужда да Ви цитирам, тъй като първата част от постинга Ви е изцяло посветена на мен, както се вижда.
Но, така е в България, за разлика от Европа, както казва една добра позната, защото тук ти лепят етикета без да те познават, а там и да те познават, внимателно си подбират определенията.
Благодаря Ви за вниманието, все пак, макар че нямах нужда от PR.
П.С. А стихотворението се нарича "Неваксинирана любов".
цитирай
6. kass - Защо мислиш, че всички жени мислят с ...
31.05.2009 00:45
Защо мислиш, че всички жени мислят с оная си работа, съдейки по една жена. Аз лично бих високо оценила такова поведение на мъжа. Повечето веднага ти налитат, сякаш хората не се нуждаят от време да се опознаят преди секса...Е, хора разни...може пък такива като мен да са отживелица вече...
цитирай
7. анонимен - Ех,
31.05.2009 07:49
де ги такива мъже!... Само в приказките, май!
цитирай
8. rustam - спомням си
31.05.2009 10:31
преди много години една картина на известен полски художник...беше реплика на "трите грации" на Ботичели.
Отгоре на изваяните като скулптури тела полякът беше нарисувал вместо лица...Ха! Познай какво!! Доста натуралистично при това.
Чичко Фройд го е казал - либидото командва! Всичко останало е вторично.Джентълменското възпитание също.
цитирай
9. tili - Много брутално заяждане!
31.05.2009 13:23
Чудя се - какво ли го е предизвикало? Едва ли само невинните закачки на Ели!
цитирай
10. belmur - По повод на това, че правя квалиф...
31.05.2009 14:00
По повод на това, че правя квалификации на Ели,нме съм съгласен, освен ако това, че има богат опит с мъжете е обидно. Това явно не е така.Питам, ако жените са МЪДРИ, то какви са мъжете според нея. Явно обратното на мъдри. Ето това е квалификация. Искрено се извинявам за объркването на името на стихотворението.
цитирай
11. анонимен - 1
31.05.2009 15:43
пфхуаххгаха

защото тя търси в мъжете едно и също(какво ли е то?)

нененне
цитирай
12. eleonoraknyazheva - Мислех да не отговарям,
31.05.2009 16:22
но тъй като не обичам думите ми да бъдат изопачавани с неясна (поне за мен) цел:
като казвам, че жените "трябва да са много мъдри", това не изключва ума при мъжете,
а само бележи факта, че някои жени се налага стоически и мъдро да изтърпят критическата възраст на мъжете си и нейния ефект в брака. Ако има за какво да го правят, приветствам ги. Ако няма - против съм безсмисленото женско самопожертване.
Присъединявам се към жените, които ти напомниха, че не е редно да си правиш глобални изводи от единични ситуации, както и да поставяш всички под общ знаменател.
И, не на последно място, съгласна съм с Тили, че това тук си е живо заяждане, при факта и че постигът е в препоръчани. Само не разбрах в какво се състои препоръката?
Може би трябва да махна представката и да остане "поръчани"...
цитирай
13. frina - а тук е моят подробен коментар..
31.05.2009 16:26
http://frina.blog.bg/tq-i-toi/2009/05/31/myje-pomognete-si-sami.342170
цитирай
14. анонимен - 12. и 15.
31.05.2009 16:50
Много сте зле - човекът дава пример чрез история, която е някаква история, никой не твърди че е реална, а вие тръгнахте да му пишете постинги и фермани. Виждам, че за първи път влизате в блог и не разбирате нищо от нищо, но разучете първо за какво става въпрос и после се излагайте!
цитирай
15. frina - анонимен,
31.05.2009 17:39
аз пък си мислех, че сме тук , за да пишем и коментираме каквото ни е интересно.Егати фелдфебелското изказване!:))
цитирай
16. frina - су, ти поне
31.05.2009 17:58
си по-напред в класацията, ча чак номер 15 съм в подредбата:) Ма явно е нещо, свързано с блог-културата, от която ти и аз нищичко не разбираме:))
цитирай
17. belmur - МилиДАМИ, ЕЛЕОНОРА,
31.05.2009 18:11
Много често човек в желанието си да каже нещо интересно и умно прави едностранчиви изказвания, но както някой е казал: език мой ,враг мой. Учудвам се,че поетическата душа на Ел(фа)-(това по-ти отива)- не се сеща ,че думите са многозначни и един израз може да се тълкува по много начини.Ако се сети да прочете сама, това което е написала,ще види,че там мъжете са приведени към общ едностранчив сексуален знаменател, а жените просто са мъдри. Не виждам никъде да се говори за критическа мъжка възраст, за брак , за женско търпение и други подобни. Това, скъпа моя, не е лирика и хората не са склонни да търсят под вола теле(в лириката това също не е задължително, както смятат някои "поети") Ако бях обидчив щях да те попитам какво знаеш за мен и личния ми живот, че говориш за бракове, търпеливи жени и ефекта от критическата възраст на мъжа в брака. Отклонявам се от главната тема.В един роман, който ми харесва се казва, че мъжът никога няма да разбере жените, но не ,защото е едностранчив или тъп. Жените и мъжете са твърде различни биологично, което предполага и разлика във възприемането на света около тях. Реалния живот е нещо по- сложно от поезията. Излез на улицата и се огледай - ще видиш курви, но ще видиш и дами; ще видиш простаци, но ще видиш и нормални мили мъже( аз не съм от тях и не желая), ще видиш "ваксинирана" , но има и"неваксинирана" любов. Има мъже, кото те правят вещица, но има и такива, които от вещицата правят ангели(ако изобщо една жена може да бъде ангел -виж библията) . Пожелавам ти да срещнеш такъв.
цитирай
18. belmur - SUSONA уважавам жените,
31.05.2009 18:50
които са наясно със себе си.Когато една жена знае какво иска , мъжете са добре. Когато една жена е наясно с емоциите си мъжете са щастливи.
цитирай
19. belmur - susona,
31.05.2009 19:17
не бях чел жени философи.Не знаех,че има. Грешил съм. Свалям шапка. Аз съм свенлив мъж. Не бих казал: искам да те чукам! По би ми отивало : ще споделите ли балдахина с мен о, прекрасна!
цитирай
20. анонимен - към susona
31.05.2009 19:18
А някой казвал ли ти е, че интелигентността
/каквато имаш, проследил съм я на много места - баналното "интернетското село" е мегданя/,
когато само я клатиш на..., а оргазма е бройка...
изгнива.
цитирай
21. frina - су,
31.05.2009 19:37
тази тези коментари взеха неочакван развой, не ти ли се струва?:)) А белмур дума не обели за собствените си грешки в ситуацията, но ще го отдам на типично мъжката липса на философски дух:)))
цитирай
22. анонимен - 27 към susona
31.05.2009 19:38
Тц, не ща на личните пердета да ти лягам,
моята сенсейка друга порода...но мога да я пусна да разменят мнения - двама учетели на един неук си е привилегия. А може и да го обогати за онова, което ти липсва и той не ти дава :Р
цитирай
23. frina - су,
31.05.2009 19:58
добре, че повлякох крак - нека става веселбичка:)
Този сенсейски момък да не иска да яде хурката??:))
цитирай
24. frina - :)
31.05.2009 20:11
Dum spiro spero.
You are immortal!:)))
цитирай
25. анонимен - 27 ~ susona
31.05.2009 20:16
"Si tacuisses, philosophus mansisses"
И пролетна нощ за всички, нищо лично и се забавлявах. )))
цитирай
26. assssss - жените са пълни боклуци,
31.05.2009 20:39
боклуци,боклуци,боклуци,боклуци!!!!!!

тази историйка потвърждава това!
цитирай
27. belmur - sosona, frina и другите
31.05.2009 21:18
беше ми приятно .Чао!
цитирай
28. tili - Поезията е иносказателно изкуство.
01.06.2009 00:18
Какво ще кажеш за "Две хубави очи..."
цитирай
29. kozmomafa - kdfjsdklj
01.06.2009 20:05
4esno ez komentar brao brato
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: belmur
Категория: Забавление
Прочетен: 23351
Постинги: 4
Коментари: 40
Гласове: 88
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930